Monday, November 28

The Others: Kembara bersama WUJUD Paranormal Team [ Part 2]

Sambungan dari edisi pertama...

Balai polis lama gombak

Setelah kami turun dari Higland Tower, kami bergerak ke Gombak untuk ke lokasi seterusnya iaitu Balai Polis Gombak. Semasa dalam perjalanan kami berhenti di stesen minyak Shell (bukan nama sebenar) untuk mengisi minyak, di ketika ini lah mereka melihat kembali gambar2 yg telah diambil dan mereka menemui beberapa gambar yg dapat menangkap imej entiti. (Gambar-gambar tersebut akan disiarkan di post berlainan)

Kami menyimpannya dulu untuk kajian selepas ini. Kami bergerak masuk ke kawasan gombak agak laju memandangkan waktu yg telah lewat. Sesampainya kami di sana, kami telah berjumpa dengan satu lagi grup yg baru sahaja habis melawat kawasan itu. Lalu mereka menyertai kami untuk kali kedua.

Permukaan lantai agak basah kerana hujan renyai tp itu tidak menghalang kami untuk menjelajah ke dalam kawasan itu. Kami bergerak masuk dan berpecah mengikut beberapa kumpulan. Ada yang ke bahagian tepi dan ada yg ke bahagian dalam terus, sementara kami ke bahagian kawasan lapang rumah tersebut dan bergerak masuk dari belakang rumah.

Banyak juga perkara yang berlaku semasa pengembaraan tersebut tapi kami simpan untuk kredit pada team Wujud. Di sini kami sertakan gambar hasil sumbangan Hakeem.Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...