Tuesday, April 19

The Others: Kembara Bukit Tunku II

Salam,

Ini adalah sambungan daripada Edisi pertama.

RUMAH B
 
Selepas kami keluar dari Rumah A, kami berpusing-pusing mencari rumah lain disekitar Bukit Tunku. Setelah beberapa kali berlegar-legar, akhirnya Endi telah terperasan sebuah rumah yang tsangat tersorok.

Walaupun kedudukan jalan dan rumah hanya beberapa meter tetapi keadaan rumah yang sudah di tutupi semak samun telah mengaburkan pandangan dari luar. Dari pintu masuk telah kami pastikan yang Rumah ini memang tidak mengalu-alukan kedatangan kami.

Pintu masuknya yang sudah ditutupi semak samun dan ranting-ranting pokok menyebabkan kami terpaksa membuat 'jalan' sendiri untuk masuk. Kembara kali ini telah di ketuai oleh Ulil dan Endi bertindak sebagai Lastman. Waktu kami masuk sahaja, kami telah berada di tingkat paling atas.
Saudara Ulil telah membawa kami menyusuri lorong-lorong di dalam rumah itu. Rumah B ini lebih seram daripada rumah A tadi kerana keadaan sangat gelap dan terselindung.


Sewaktu kami menyusuri lorong-lorong rumah ini, Cik Aya telah 'diusik' oleh 'seseorang', apakah dia? Kami akan ceritakan dalam edisi analisa nanti. Sekarang kami akan unjukkan gambar-gambar yang didapati dari rumah B.


Saksikan.....


Keadaan di tepi jalan berhampiran Rumah B
Saudara Ulil mengetuai The Others
Gambar-gambar di dalam rumah B
Di bawah adalah gambar pintu masuk rumah tersebut dari arah dalam.
Perhatikan perbezaan kedua-dua gambar.Didalam Rumah B ini kami telah banyak 'diusik', mungkin kerana rumah ini belum pun dieksplore oleh sesiapa sebelum ini.

apakah yang telah mengusik kami? Nantikannya didalam edisi Analisa.

6 komen:

terbaik.....!keep it up THE OTHERS...

bagus teruskan usahan the others

ok..rumah nie pon kami pnh masuk..its not bout xpnah d explore but mmg sesape je yg msok akn "dsambut" dgn plbagai care... trust me...
sgt3 mencabar lg2 untuk perempuan mcm kitorg yg pg xrancang n xbersedia...

korg suemr pompuan? grup korg per?

SHAMZ, KORNG DA BEST LAAAA.....
RASE MCM NAK JOIN GROUP KORNG LAA....

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...